Tilmelding og hold

Her kan du se hvilke hold der er ledige samt tilmelde dig.

Undervisningen

Teoriundervisningen foregår på små hyggelige hold med 6 – 8 elever. Mine tidligere elever giver udtryk for, at de synes det er dejligt med de små hold – de føler sig trygge og får derfor meget ud af undervisningen. Der er teori 10 gange af 3x45min. Undervisningen ligger mandag eller tirsdag. I den første uge vil du ofte have teori 2 gange;  så er vi i gang, og teori 8 og 9 ligger typisk også i samme uge. De uger hvor der er teori to gange, ligger den ekstra gang typisk om torsdagen. Alt teoriunderisningen foregår i mit teorilokale på Vesterbrogade 7E i Hedensted.

Kørsel foregår typisk mandag til torsdag kl. 8:00-15:00 og fredag 8:00-13:00 primært i Vejle, Hedensted og omegn. Du vil som udgangspunkt kun blive hentet ved teorilokalet i Hedensted eller på Vejle station/skolerne i Vejle. Ring, hvis det er en udfordring – så finder vi en løsning.

Tilmeldingsblanketten nedenfor er kun for førstegangserhververe.
Tilmelding til anden undervisning sker ved at kontakte Libber på tlf. 2266 2230. Efter din tilmelding vil du modtage en bekræftelse på SMS. Inden for en uges tid vil du modtage et velkomstbrev. Her vil du blive bedt om at indbetale 1000 kr. i tilmeldingsgebyr. Når det er betalt, er du sikret en plads på holdet. Hold derfor øje i din mail. Har du ikke modtaget en mail inden for en uge, bedes du kontakte mig

Bemærk: Ret til ændringer forbeholdes