Pris for kørekort

Få værdi for pengene. Her ser du hvad prisen for dit kørekort er.

Lovpakken
15.500,-
 • 29 Teoritimer á 45 min
 • 4 Lektioner i kravlegård
 • 4 Lektioner på glatbane
 • 16 Lektioner á 45 min på vej
 • DrivePilot - Elektronisk lektionsplan
 • Rabat for pakkeforløb: 1470,-

Dette er grundprisen for den lovpligtige undervisning til et kørekort til personbil. Pakken indeholder køreundervisningen og teoriundervisningen, der kræves for at tage køreprøven

Øvrige udgifter
2.880,-
 • Leje af skolevogn til køreprøven: 750,-
 • Lægeerklæring: 500,-
 • Pasbillede med rabataftale: 100,-
 • Prøvegebyr til staten: 1.170,-
 • Færdselsrelateret førstehjælpskursus: 300,-

Udgifterne er relaterede til kørekortforløbet, og betales derfor ikke til køreskolen. Der er tale om estimerede priser, da prisen på fx førstehjælpskurset på Hedensted Ungdomsskole kun er tilgængeligt for unge under 18 år

Ekstra kørelektion

650,- / lektion

Det er meget individuelt om du har brug for ekstra køretimer. Når du har bestået din teoriprøve, aftaler vi om du skal have et par ekstra køretimer inden køreprøven. 

En kørelektion er 45 minutter

Logo til Libbers Køreskole, der er en køreskole i Hedensted

Få værdi for pengene!

Vær opmærksom hvis en køreskole lover dig kørekort på rekordtid. At tage kørekort er en uddannelse. Ligesom alt andet tager det tid at lære at køre bil, og det er ikke ualmindeligt at have brug for flere køretimer end det minimumskrav lovpakken kræver. Kvaliteten af undervisningen er derfor din bedste garanti for, at du ikke skal bruge ekstra penge på køretimer! 

Et kørekort er et produkt, du køber, ligesom når du køber et par sko. Du kan vælge det billige par eller købe det lidt dyrere mærke, fordi kvalitet betyder noget for dig. På samme måde er det, når du skal vælge køreskole. Er det prisen eller kvaliteten, der betyder mest for dig? Dit valg kan nemlig være ret afgørende for, hvilken oplevelse du får. Herunder kan du se noget af det, der adskiller Libbers Køreskole fra mange af de andre køreskoler.

Hvad du får for pengene

Små hold

Jeg har valgt at have små hold, så der er tid til spørgsmål og samtale. Desuden giver de små hold bedre mulighed for en hyggelig stemning og plads til smil i undervisningen.

Ansvarlighed

I min undervisning har jeg fokus på at uddanne ansvarlige billister. Det er vigtigt, at du allerede fra start udvikler gode kørevaner, så både så du og alle andre kan føle sig trygge i trafikken

Digital lektionsplan

Hos Libbers Køreskole bruger vi den digitale lektionsplan DrivePilot. Her vil du kunne se hvornår du skal have teori og se de køreaftaler vi laver. Du vil få notifikationer på sms, så du ikke glemmer vores aftaler. Efter endt lektion skriver vi begge under digitalt. På den måde har du altid din lektionsplan med dig.